.

Pjtewawe грижа за косата Популярна имитация на коприна нощна шапка с дълга опашка за коса красота салон за домашна шапка сатенен копринен капак за спящи жени Спящи защ?

Pjtewawe грижа за косата Популярна имитация на коприна нощна шапка с дълга опашка за коса красота салон за домашна шапка сатенен копринен капак за спящи жени Спящи защити къдрава коса дълга коса черен флорален

BGN 2.00

Продукти
Налично за поръчка

Ако не сте сигурни в размера, моля, изпратете съобщение до нас; стоките се доставят от Съединените щати, а пакетът е Очаква се да бъде получена в 7-15 дни Популарна имитация коприна нощна карта дълга опашка коса шапка за красота салон за домашна шапка сатенен копринен капак за спящи жени Спящи защита Сатенният материал е удобен и намалява фризираната каша и косата, когато спи през нощта Естествен блясък. Запазва в косата ви и не ги изсушава. Идеален избор на подарък за дами в деня на Свети Валентин, рожден ден, годишнини, Коледа.Относно размера : Китайският размер на размера е различен от размера на САЩ, 1 инч = 2,54 см; 10 инча = 25,4 см; можете да прецените действителния размер чрез преобразуване; моля, проверете подробната информация Befote Order. Въпреки това, нашият сатенен черен и розов капак може да защити косата ви до най-голямото удължаване и възобновяване, поддържайте приятната си изглеждаща коса, докато спите. Предлагат се различни цветове. Този размер на капака, подходящ за повечето прически, без значение естествена коса, дълга коса, къдрава коса, плитки, вълнообразна коса, права коса и др. Помощник в ежедневието и носи много удобство! Като закрепване на косата ви да се плъзне и избягвайте да се намокрите при измиване на лицето ви, или козметика, нанесена на лицето ви, направете косата. Този продукт ще ви направи по -привлекателни и уверени. Fashiionable Floral Pattern носи шапки за сън за жени елегантен стил, който лесно може да съвпадне с вашия изход! Копринена коса обвива достатъчно гъвкава, за да покрие повечето размери на главата и косата! Можете да регулирате размера на копринения и сън, за да останете на цяла нощ, докато ви прави по-удобно.

Повече информация