.

Електрическо хвърляне на памучен плетен хвърлете термично руно одеяло Свети Валентин Деня на предходната врата с ниски профили устойчиви черен килим издръжлив и ?

Електрическо хвърляне на памучен плетен хвърлете термично руно одеяло Свети Валентин Деня на предходната врата с ниски профили устойчиви черен килим издръжлив и миещ се абсорбира вода -плътна врата на входа

BGN 13.79

Продукти
Налично за поръчка

Приложима множество сцена : Повратната постелка може да поддържа както използването на закрито, така и на открито Винаги може да поддържа пода чист и сух. И гумената подложка може да изтече влажността и падането на влажността на PR, като същевременно предпазва постелката от изместване .Материал : Полиестерни размери : 40 x 60 cmpackage Включете : 1 врата Matcolor : Picture Comasion : Подовите рогозки могат да бъдат поставени на веранда, зала, тераса, гараж, офис, пране, зала, кухня и др. Килимът с килими е проектиран в двойни гноми отпечатан килим, който е нов и деликатен дизайн и също така е съвместим с няколко места. Размерът : Моля, вижте нашата таблица с размер, преди да закупите нашите продукти, а нашите размери са всички азиатски размер, следователно, моля, помислете за размера внимателно, преди да купите. Ниският профил и деликатният стил на проектиране са надминали нейната красота, и практическата употреба. Освен това, ако все още не сте сигурни в размера на нашия продукт, моля, свържете се с нас, ще ви помогнем през цялото време, когато се сблъскате с проблеми. Тя може да бъде прекрасна и деликатна декорация и практична постелка за Doot за ежедневна употреба в закрити среди; Освен това може да бъде и във външна среда, такава веранда, вход на входната врата и др Форма на правоъгълник.

Повече информация