.

Чар за ноктите на ноктите, комплект изкуство за нокти чар златен боук 3d сплав луксозен сладък DIY Solid Colored Rhinestone Love Heart Decoration Decoration Decoration Salon Home Use

Чар за ноктите на ноктите, комплект изкуство за нокти чар златен боук 3d сплав луксозен сладък DIY Solid Colored Rhinestone Love Heart Decoration Decoration Decoration Salon Home Use

BGN 0.67

Продукти
Налично за поръчка


Моля, позволете малка разлика в размерите поради различно ръчно измерване Освен декориране на ноктите ви, той е подходящ и за декориране на вашите калъфи за телефон, ленти за коса, чанти, DIY занаяти, можете да украсите всичко, което харесвате. Описание :
Вместо да харчите много време и пари в салона за нокти, можете да използвате Този чар за изкуство на ноктите, за да промените стила на ноктите си за минути по всяко време и навсякъде. Дължината на този продукт е 1 см и ширина е 1,7см . той е направен от висококачествен сплав и материал за кристал . Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от Top Pet от Joybuy Marketplace.
Перфектен подарък за вашите приятелки, съпруга, жени и момичета. Проектирано с носта на любовна сърце и златно покритие, тези чарове на изкуството на ноктите могат добре да бъдат добре Украсете обикновения нокът, за да създадете красив и зашеметяващ визуален ефект, за да помогнете да спечелите много похвали и благосклонност и да ви донесе ярко настроение цял ден . Освен декориране на ноктите ви, той е подходящ и за декориране на вашите калъфи за телефон, ленти за коса, чанти, DIY занаяти, можете да украсите всичко, което харесвате . Перфектен подарък за вашите приятелки, съпруга, жени и момичета.
Дължината на този продукт е 1 см, а ширината е 1,7см.
Проектиран с любовна сърцевина и златно покритие, тези прелести за изкуство за нокти Може ли добре да украси обикновения нокът, за да създаде красив и зашеметяващ визуален ефект, за да помогне за спечелването на много похвали и благосклонност и да ви донесе ярко настроение цял ден.

Повече информация