.

Удобно увиване на одеяло Перфектно писмо одеяло за подарък за семейни приятели Любители Рудено одеяло домашен декор Светкавици днес - Летен спестовен клирънс при ?

Удобно увиване на одеяло Перфектно писмо одеяло за подарък за семейни приятели Любители Рудено одеяло домашен декор Светкавици днес - Летен спестовен клирънс при клирънс

BGN 14.39

Продукти
Налично за поръчка

Идеален подарък : Предлага се с разнообразие от живи цветове, той е идеален за любимите ви Освен това е страхотен рожден ден, Коледа, подарък за дипломиране за семейство, приятели, колеги и др. Машинно се измийте леко с дрехи с подобни цветове, изсушавайте се при ниска температура, не се женете. Това е перфектен подарък за рожден ден, коледен подарък или страхотен подарък за себе си . Телевизия или го разстелете на земята за пикник, използвайте на закрито или на открито, за да извлечете максимума от това използване на одеялото на Foodie : За празничен декор Дома , Разделител на стаите, завеса, плат за маса, общежитие в колежа, одеяло за пикник и плаж Има разлика от 2-3% според ръчното измерване. Използвайте на закрито или на открито, за да получите най -голяма стойност от това одеяло. 1 инч = 2,54 см, моля, обърнете внимание, че лека разлика в цвета трябва да бъде приемлива поради светлината и екрана. Какво получавате : 1 x Одеяло Идеален избор : Подходящ е за различни сцени като работа, офис, дом, училище, живот, на открито, на закрито и др. Моля, проверете внимателно схемата за измерване, преди да купите артикула. Щастливи клиенти : Ние сме ангажирани да обслужваме клиенти с надеждни качествени продукти. Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет, така че ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашата 24-часова онлайн услуга за обслужване на клиенти. Много мек, топъл и мек, карайки вас и вашият любовник да се чувствате особено удобни в свежи нощи, защото ще видите някакъв телевизор или ще го разпространите на земята, за да направите, за да направите, за да направите, за да направите, за да направите, за да направите Вие и вашите любими хора ставате много удобни! 2.

Повече информация