.

Бохемски средиземноморски стил в хладилник покрив плат, еднократно хладилник прах за прах, покритие на барабан пералня плат плат плат Кърт Мейк сделки от днес на х?

Бохемски средиземноморски стил в хладилник покрив плат, еднократно хладилник прах за прах, покритие на барабан пералня плат плат плат Кърт Мейк сделки от днес на хлабина

BGN 8.39

Продукти
Налично за поръчка

н Моля, внимавайте да не съхранявате твърде тежки предмети. Поддържането на горната част на домакинските уреди чисти за дълго време значително спестява време за почистване на домакинските дела. Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет, така че ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашата 24-часова онлайн услуга за обслужване на клиенти. Включване : 1x пералня прах Плат Идеален избор : Подходящ е за различни сцени като работа, офис, дом, училище, живот, на открито, на закрито, и т. Това е перфектен подарък за рожден ден, коледен подарък или страхотен подарък за себе си . Моля, изплатете информацията за размера, преди да поръчате. Той помага да се предотвратят праховете в околната среда на пералнята и ви предоставя дългосрочно обслужване. Има много модели на дизайн, от които да избирате, които могат да украсят дома ви, да добавите щастлив към живота ви и перфектна декорация на дома.8 инча, подходящ за микровълнови фурни, тостери, фурни, нощни шкафчета, малки маси за кафе и др.Бохемски средиземноморски стил капак на хладилника, капак на хладилника с единична врата, покритие на барабан пералня за пералня : много е полезно за изолиране на праха, поддържане на него без драскотина и разширяване на експлоатационния живот на пералните машини, сушилни, микровълни и фурни. удобен : Този продукт изглежда изискан и практичен и ще зарадва вашия любовник, семейство, приятели или колеги. Идеален подарък : Предлага се с разнообразие от живи цветове, той е идеален за любимите ви.

Повече информация