.

Banghong Picni-C маса и пейка, монтирана покривка за покривка, комплект от 3 части, водоустойчив поддръжка еластичен ръб водоустойчив ухажващ се оксфорд плат покрит за дом?

Banghong Picni-C маса и пейка, монтирана покривка за покривка, комплект от 3 части, водоустойчив поддръжка еластичен ръб водоустойчив ухажващ се оксфорд плат покрит за домашно закрито на закрито

BGN 9.33

Продукти
Налично за поръчка

48innet Тегло : 20g/0 X Bench Cover Seat Cover 【3 пакет Комплект включва】 1 покривка и 2 капак на седалката на пейката.Количество : PCSMaterial : Oxford Clothcolor : Черно, кафяво, зелено, сиво, червено, Beige Product Размер : Тъй като картината показва размера на пакета : 30x20x2cm /. 【Разнообразие от случаи : 】 с универсална цветова схема, която отразява летния сезон, идеална за излети за пикник. 【Премиум качество : 】 Таблицата на Picni-C и покривите на пейката са изработени от висококачествен оксфордски материал, който е мек , водоустойчив и лесен за почистване; Тези корици имат съответно еластичен ръб, който може да ги задържи на място, без да бъде взривен. Достатъчно количество и правилни размери отговарят на ежедневните ви нужди. Не само това, но тъй като използваме Vin-IL покритие, покривката лесно се почиства и не оставя Sta-ins.4lbgross Тегло : 20g/0. Така че може да се използва в ежедневни дейности, например трапезария, боядисване и работа с моделиране на C-Lay .53lbpackage Съдържание : X Tappelover2 Тегло : 20g/0,53lbpackage Съдържание : X Тегло на тегло на X. 【Широко приложение : 】 Тези изящни протектори за маса и пейка са подходящи за лагери, партита, задния двор барбеи, семейни пикници, плажове, паркове и всякакви други дейности на закрито или на открито; Можете да се насладите на свободното си време в чиста среда.

Повече информация