.

Dabuliu Plaid Indoor Door Mat, издръжлив полиестер вход за килим за неплъзгаща се врата с нисък профил за мръсотия устойчивост на крак с тежка натоварване на открито килимче за ?

Dabuliu Plaid Indoor Door Mat, издръжлив полиестер вход за килим за неплъзгаща се врата с нисък профил за мръсотия устойчивост на крак с тежка натоварване на открито килимче за миеща се подло

BGN 10.66

Продукти
Налично за поръчка

Машинна миеща се подложка на вратата е проектирана така, че да е много издръжлива Това прави вашия пода да държи сухи и чисти. Независимо дали търсите постелка, която е стилна и функционална или тази, която може да издържи на тежка употреба и неблагоприятни метеорологични условия, нашата постелка на вратата определено е отличен избор. Дизайнът на ниската купчина също прави вратата ви лесна за отваряне или затваряне, предотвратявайки привличането на постелката във вратата . Или можете просто да поставите постелката в пералнята, за да я измиете с нежен режим и ниска температурна вода . С надеждната си неплъзгаща се ефективност, постелката на вратата осигурява практическо и ефективно решение за поддържане на вашите подове чисти и безопасни, като същевременно намалява риска от злополуки, причинени от фишове и падания. универсален : класическият дизайн на кариран модел прави тази постелка лесна с всеки D¨¦cor. Anti Slip дъното на постелката е направено от TPR материал, който има способност против приплъзване. Лесно за почистване : Дизайнът на ниската купчина прави лесната постелка лесна За почистване, тъй като мръсотията и отломките могат лесно да бъдат поместени или вакуумирани. Издръжлива и ниска купчина : Изработена от висококачествени материали и изградена с превъзходна изработка, постелката е изградена да продължи и осигурява надеждни показатели за години напред. Тази подложка за кариран модел помага да поддържате подовете си чисти и сухи, намалявайки риска от фишове, падания и повреди, причинени от влагата. Този тип постелки е идеален за зони с висок трафик, като входове, веранди и калници.Перфектният живот започва с подходяща постелка. Няма нужда да се притеснявате, че влакната ще се спуснат.

Повече информация