.

Потвърждение - Духовно пътешествие завинаги любовна картичка за потвърждение на колиета, подаръци, подарък за кръщение, подаръци, бижута, потвърждение на момчето, ?

Потвърждение - Духовно пътешествие завинаги любовна картичка за потвърждение на колиета, подаръци, подарък за кръщение, подаръци, бижута, потвърждение на момчето, потвърждение на момичето, парти за потвърждение

BGN 26.66

Продукти
Налично за поръчка

Тази лъскава огърлица със сигурност ще накара да се усмихне Елегантен дизайн : Празнувайте вашата вечна любов и изразете своята обич. Готов за подарък : Предлага се с елегантна безплатна кутия за колие с подаръци с картата за съобщения, правене на перфектния пакет за подаръци и идея за дъщеря, внучка, племенница, подаръци за Деня на майката за Мама, подаръци за приятелка сестра, подаръци за Свети Валентин, загряване на Свети Валентин, Коледен подарък, Подаръци за рожден ден, Подарък за годишнина, подарък за двойки, подарък за брак. Висулката е изработена в 14 K бяло златно покритие и опасности От регулируема верига на кабела, закрепена с закопчалка на омари. Това огърлица завинаги е идеалният начин да кажете на любимия човек колко много ви е грижа . Вашето удовлетворение е 100% гарантирано : Ще предложим безплатна подмяна или възстановяване, ако нещо се обърка с продуктите в рамките на 30 дни след покупката.Дайте любящ подарък, който ще накара сърцето й да се стопи! Това ослепително огърлица завинаги се отличава с полирано сърце от висулка, заобикаляща безупречна 6,5 мм кубична циркония, украсена с по -малки кристали, добавяйки допълнителна искрица и блясък.8 см) Перфектен за : подарък за рожден ден, подарък за Деня на благодарността, коледен подарък, подарък за Нова година, Подарък за най-добър приятел, семеен подарък, подарък за деня на Свети Валентин, огърлица майка, огърлица от дъщеря, Обещание за колие, колие ежедневно носене.

Повече информация