.

Количета за жени Подаръци за оценка на учители за жени Благодаря ви колие за учител Уникални подаръци за учители за Коледа Свети Валентин Ден пенсиониране Последн?

Количета за жени Подаръци за оценка на учители за жени Благодаря ви колие за учител Уникални подаръци за учители за Коледа Свети Валентин Ден пенсиониране Последният ден в училището Край на учебната година

BGN 7.93

Продукти
Налично за поръчка

ДЪЛЖИТЕЛНИ Колиета за сензорни деца
След услугата : Ако имате въпроси относно въпросите за Колие за учител, моля, уведомете ни и ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)
колиета; висулки.Подаръци за оценка на учителите за жени Благодаря ви колие за учител Уникални подаръци за учители за Коледа Свети Валентин Ден Пенсиониране Последният ден в училището в края на учебната година Първа
Характеристики :
Подаръци за оценка на учителя : Най -простият начин да покажете своята благодарност е да кажете "Благодаря " с устата си, но какво ще стане, ако го издълбаете на подаръка си? В този случай ние проектирахме това колие "учител ". Не е лесно да промените цвета си или да причините някакъв дискомфорт на чувствителната кожа. Дълги колиета за жени; колиета. Ние нашият продукт може да ви донесе радост и удовлетворение. Сърдечни колиета за жени. мъжки колиета; колиета за мъже.
Материал : Изработен от висококачествена неръждаема стомана и.

Повече информация