.

Disney Ralph разбива интернет, ще го разруша

Disney Ralph разбива интернет, ще го разруша

BGN 2.00

Продукти
Налично за поръчка

3/4 "сплетена с ребра яка Тя може да бъде изпратена само на физически адрес, а не до P. Box, APO или FPO адрес. Екранно изкуство. Поради уникалния характер От тези елементи персонализираните елементи не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. Етикет за разкъсване. Тази цветна вариация на карикатурата на най -добрия приятел на Ванелопе го показва с юмруци нагоре, клек над главата му и неговата подписана фраза "Ще го разруша!" Планирате пътуване до Disney Parks & Resorts? Независимо дали става въпрос за Disneyland или Walt Disney World, пригответе се за ваканцията си със сладка тениска за вас или съвпадащи тениски за семейство и приятели. 100% памук преди рунки. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. 50 Съединени щати.
Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. Кратки вградени ръкави.Официалната стока на Disney
Ралф разбива интернет графичната тениска за мъже, жени, момчета и момичета
Ралф ще го развали! Покажете вашата #Current Mood с тази забавна разрухана тениска с икона на Ralph, включваща изкуство, вдъхновено от Ралф, разбива интернет.

Повече информация