.

Писмо прив. Домашна постелка постелка на открито и вътрешно неплъзгащо издръжливост на входната врата постелка за постелка за вход за домашен вътрешен двор на отк?

Писмо прив. Домашна постелка постелка на открито и вътрешно неплъзгащо издръжливост на входната врата постелка за постелка за вход за домашен вътрешен двор на открито 15.7x23.6

BGN 15.19

Продукти
Налично за поръчка

Този тънък летен вратар е лесен за поставяне под вратата Материал : полиестерни фибри. Като подарък : Нашите врати са стилно проектирани да добавят характер и стил към вашия вход; Включени са сезонни дизайни, така че можете да празнувате всеки празник и сезон със стил . Лесно за почистване - нежно почистете, вакуум на ръка, почистване с метла или разклащане. За по -сериозно почистване просто напръскайте с маркуч, като използвате влажна кърпа или гъба и мек препарат, за да се отстрани мръсотия или дворни отломки . като подарък : нашите врати са стилно проектирани да добавят характер и стил към вашия вход; включително сезонни дизайни, които Позволете ви да празнувате всеки празник и сезон със стил . Използване на нова технология за печат, издръжлив и ярък цвят . За по -задълбочено чисто, просто напръскайте с маркуч и използвайте влажна кърпа или гъба и мек препарат, за да премахнете мръсотия или дворни отломки . Размер : 40x60cm/15. Налични са различни стилове . Тази персонализирана постелка за посрещане на вратата е подходяща за различни поводи, може да се използва като кухненска постелка и килим/входна стая постелка/входната врата постелка/балкон/офис/хол/постелка за баня .

Повече информация