.

Xinrui таблица покритие против приплъзване на водоустойчива пева деца за възрастни рожден ден парти за еднократна употреба за еднократна употреба ежедневна употреб?

Xinrui таблица покритие против приплъзване на водоустойчива пева деца за възрастни рожден ден парти за еднократна употреба за еднократна употреба ежедневна употреба

BGN 1.00

Продукти
Налично за поръчка

)
Бележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, елементът е Цветът може да е малко по -различен от снимките. Защити за еднократна употреба ще ви спестят време за почистване, без да се притеснявате да почиствате . Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от Xinrui от Joybuy Marketplace.
Подходяща е за дома, Кухня, хол, парти и т. подходяща е за дома, кухнята, хола, партито и т.
Тя е направена от материал PEVA и има дълъг експлоатационен живот. Моля, разрешете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Дължината на покривката е 137 см, ширината е 274см .
Описание :
Краищата са декорирани с полка точка конфети, ярки и красиви, лесни За да почистите, просто избършете.
Дължината на покривката е 137см, ширината е 274см. Тази покривка е здрава, водоустойчива, омаловажаваща, не е лесно да се счупи и избледнява, може да се прилага за дълго време, е полезно за всяко парти или събитие и защита и украса Вашата маса .

Повече информация