.

Силиконови ръкавици за многократна употреба с интегрирани канали, проектирани от вълна за многоцелево тежко почистване, перфектно при премахване на най-трудните ?

Силиконови ръкавици за многократна употреба с интегрирани канали, проектирани от вълна за многоцелево тежко почистване, перфектно при премахване на най-трудните петна

BGN 3.00

Продукти
Налично за поръчка

Ще бъде толкова добро, колкото новото! Този силиконов ръкавици от хранителен клас изсъхва бързо естествено, без остатъци и без бактерии Супер лесен за почистване и поддръжка, като просто го стерилизирате във вряща вода за 2 минути или я хвърлете в съдомиялната машина.Розови силиконови ръкавици за миене на съдове за почистване на почистване на диш силиконов силикон за многократна употреба гъба ръкавици с скрубер, чудесно за миене на ястия, кухня, кола, баня с многоцелеви почистващи ръкавици-чудесно за миене ; както и къпане на вашето домашно куче или котка. мека и без алергия, за да защити ръцете и ноктите си с антиплъзгащи се приспособяване перфектно за ефективност на почистване, която продължава дълго време . Това може да издържи на топлина до 400 ° F, устойчиво на масло и не е лесно да се деформира . Нейният уникален интегриран дизайн, подобен на вълна на цифрите на пръстите и дланта, се правят сложно за цялостно почистване и премахване на петна и соци.

Повече информация