.

Маска за сън за мъже и жени, ултратинова светлина, блокираща маската за сън, без натиск върху очите 3D контурирана със завързани очи, мек комфорт за сянка за сянка за ?

Маска за сън за мъже и жени, ултратинова светлина, блокираща маската за сън, без натиск върху очите 3D контурирана със завързани очи, мек комфорт за сянка за сянка за пътуване с йога смяна на йога

BGN 1.67

Продукти
Налично за поръчка

Нашата завързана очи с регулируема каишка отговаря лесно на лица, за да се наслаждавате навсякъде, по всяко време, за всеки!. Много неща могат да нарушат съня. Нашата маска за черен сън е идеална както за жени, така и за мъже, които искат да изглеждат добре, докато спят!. Освен това една от основните причини е светлината. Алтернативно, просто за този специален човек!. Спим около една трета от живота си, така че това означава, че индивид, който живее на 75 години, ще спи в продължение на 25 години по време на живота си! Ако прекарвате толкова много от времето си заспал, тогава ще искате да гарантирате, че такъв продължителен период се изразходва в комфорт.Сънят е ключовият компонент за здравословния начин на живот. Удобният сън е от полза за сърцето, теглото, ума и други. Нашата маска за очи за спане ще осигури по -добро чувство на тъмнина и тишина на окото ви, което ви позволява да се оттеглите към блажен сън и да събудите подмладени и психически фокусирани. Перфектни аксесоари за пътуване, подарък за рождени дни, сватби и т.

Повече информация