.

Кожен калъф за Samsung Galaxy S20+, тънък тънък лек калъф за защита на обектива на обектива на камерата с магнитен държач за монтиране на автомобила с пълен калъф за борба с ?

Кожен калъф за Samsung Galaxy S20+, тънък тънък лек калъф за защита на обектива на обектива на камерата с магнитен държач за монтиране на автомобила с пълен калъф за борба с борба с калъф, Winered

BGN 7.19

Продукти
Налично за поръчка

Тънко тънко прилепване и лек калъф, се плъзга лесно в джобове и портмонета Изработен от траен висококачествен кожен материал, осигурява максимална защита за вашия телефон.Този кожен калъф е идеалният аксесоар за вашия телефон! Неговият тънък тънък дизайн гарантира, че няма да добави ненужна обем към вашето устройство, докато текстурата, която неплъзне, осигурява сигурно сцепление. Леката конструкция гарантира, че носенето на телефона ви винаги е удобно, дори когато сте в движение. Не се примирявайте с нищо по -малко от най -доброто - изберете този кожен калъф днес! Кожен калъф само за дизайн на Samsung Galaxy S20+. Кара ви да се наслаждавате на вашия GPS или музика в най -голяма степен. Този случай също работи перфектно с магнитните държачи за монтиране на автомобили, така че можете лесно да използвате устройството си без ръце, докато сте на път. И със своята технология против скрипт, телефонът ви винаги ще изглежда толкова добре, колкото нов. Цялостната му конструкция на тялото гарантира, че телефонът ви е защитен от всеки ъгъл, докато шок устойчивият дизайн гарантира, че телефонът ви винаги остава безопасен и сигурен.

Повече информация