.

Обратно към училище Feltree Home Essential Product Детски инструменти за градинарство, комплект градински инструмент за деца, игра на открито, детски дворни инструменти, градин?

Обратно към училище Feltree Home Essential Product Детски инструменти за градинарство, комплект градински инструмент за деца, игра на открито, детски дворни инструменти, градински играчки за малки деца на

BGN 2.67

Продукти
Налично за поръчка

【Страхотен подарък】 athis продукти е чудесен подарък за приятели и любовници на рождени дни и партита . глави и дръжки без остри ръбове. Труден за използване .Комплект инструменти за детски градинарски инструменти, 9 бр. Проектиран перфектен размер за мънички ръце с гладка повърхност, няма да навреди на децата на децата, докато играе.48lbgross Тегло : 780g/1. Той помага на децата да развият усещане за природата, да научат за растенията, правилно хранене, докато се преструват, че засаждат цветя или помагат на мама и татко в истинска градина. 【Образователен подарък за деца】 Възраст на предучилищна възраст е идеалният момент да получите физика и манталитет в преплитането на напредъка на градинарството. Перфектен за превръщането на градинарството в семейно забавление и извеждане на деца и далеч от всички тези екрани. Тези инструменти за градинарство са идеални за 3 и повече години и им помагат да останат активни, те ще обичат да играят в градината, задния двор или плажа! Идеални романи за рожден ден, Денят на децата, Коледа, Великден, летен лагер. Също така е много добре да се използва в ежедневието или различни партии и банкети. Накарайте членовете на вашето семейство да се съберат и отглеждат определени растения, докато нашите предучилищни градинари са заети да изследват реалността на градинарството! Съдържание на пакета : 1 x Комплект инструменти 【Висококачествени продукти】 С висококачествени материали и изискана изработка, продуктите са здрави и издръжливи. Децата биха могли да започнат да отглеждат истински растения, да научат за науката и природата, да развиват STEM умения и да продължат много щастливи часове в градината, играейки с тези истински инструменти за градинарство.72lb Подходяща възраст : малки деца Възраст 3-8 Приложима сцена : Дом, двор, на открито, Училищен декларация : 【all-in-in-lone Kids Garden Tool】 Този комплект инструменти за детски градини включва лопата в цялата страна, остра лопата, плоска лопата, престилка, ръкавици, рейк, консерви за поливане, консерви за поливане, чанта за съхранение.

Повече информация