.

Притежател на опашната светлина на регистрационната табела, силен и здрав държач за опашна светлина с висока надеждност, много удобно двойно движение Лесно за нос?

Притежател на опашната светлина на регистрационната табела, силен и здрав държач за опашна светлина с висока надеждност, много удобно двойно движение Лесно за носене за сервиз на автомобили

BGN 15.99

Продукти
Налично за поръчка

Сгъваем, този държач няма да заема голяма част от вашите пространства, много удобно за вас. Този притежател може да се монтира с включена опашка Lightnot и обикновена регистрационна табела. Изработен от алуминиева сплав, пластмасова, твърда и издръжлива, няма да се счупи или напука лесно по време на употреба . Той ще пасне на всички мотоциклети с конвенционална задна част. Включен пакет 1 x Сгъваем държач за опашка на регистрационната табела Този притежател на регистрационна табела е идеален за двойни спортни приложения, велосипед с мръсотия, ATV или младеж С конвенционален отзад .Притежател на опашната светлина на регистрационната табела, силен и здрав държач за опашна светлина с висока надеждност, много удобно двойно движение Лесно за носене за сервиз на автомобили - Спецификация : Функция : Състояние : Цвят : Черен материал : Алуминиева сплав Този притежател на регистрационна табела е идеален за двойни спортни приложения, мръсотия велосипед , ATV или младежки маймунски велосипед.

Повече информация