.

Стикери за вежди Kelajuan, вежди временна татуировка за залепване на водоустойчиви фалшиви вежди козметика

Стикери за вежди Kelajuan, вежди временна татуировка за залепване на водоустойчиви фалшиви вежди козметика

BGN 1.00

Продукти
Налично за поръчка

Естествено : Нашите жизнени стикери за вежди са изработени от хартия за пренос на вода, те имитират естествената форма и текстурата на истинските веждиПоставете се, че лека разлика в цвета трябва да бъде приемлива поради светлината и екрана. Омръзна ли ви да се борите с невъзпитани вежди? Кажете сбогом на разхвърляното скубане и скъпи посещения на салона със стикери за вежди!
. Цвят : черен
. Съдържание на пакета
. Вземете достойни за салони вежди в комфорта на собствения си дом.Стикери за вежди, временна татуировка на вежди за водна водоустойчива фалшива вежди козметика
.Поставя любезно да позволи 2-3% разлика според ръчно meupion
. Опитайте нашата татуировка на веждите днес и изпитайте разликата за себе си. Име на артикула : Стикер за вежди
. Дълготрайна : Нашата пръчка по вежди е изработена от водоустойчив материал, дълготрайна, замаян и многократна употреба с добра адхезия и правилна поддръжка . Не се примирявайте с по -малко, когато става въпрос за веждите ви. Повод : Независимо дали отивате за естествен ежедневен вид или се приготвяте за специален повод , Нашите фалшиви вежди ще ви дадат увереността да завладеете света. Лесен за използване : С лесно нанасяне и премахване, нашите стикери за татуировки на вежди са полъх за използване.

Повече информация