.

Тестер за качество на водата за питейна вода Аквариум басейн Цифров ph метър с функция на данните Точно надеждно надеждно тестер за вода за вода на PH за преносимо од?

Тестер за качество на водата за питейна вода Аквариум басейн Цифров ph метър с функция на данните Точно надеждно надеждно тестер за вода за вода на PH за преносимо одобрение на смартфон за смартфон за смартфон

BGN 7.01

Продукти
Налично за поръчка

Доставяне на ръчно измерване има толеранс в размера на продукта.2 x 1,5 x 1,5 входно тегло : Около 98 Gpacking Списък : Цифров PH метър*1 ноти : Поради светлинните ефекти и ъглите на изстрел има разлика в цветовете в продукта, моля, разберете.1 ℃ -60 ℃ RH : MAX 90%Водоустойчив клас : IP67 Battery : 3*1.5 V (LR44) Размери : Около 183 x 37 x 37 mm / 7. Така че ние имаме абсолютна увереност в нашия PH метър .9ppmtemp диапазон : 0,1 ℃ -60,0 ℃; 32. Бързо откриване : Водният измервател на PH приема стъклена сонда с висока чувствителност, която може бързо да открие данните на водата, да ви предостави незабавни резултати. Интелигентно управление на мобилни приложения : Инструментът за тестване на качеството на водата може да синхронизира стойностите към мобилното приложение и автоматично да съхранява данните. Осигурете здравословен живот : Детекторите за качество на вода , спа и други. Дисплей на данните : The Data : The PH метър може да синхронизира данните с мобилното приложение и също така може да показва множество данни едновременно, което е удобно и бързо. IP67 Водоустойчив : Тестерът за качество на водата е произведен по ултра високи стандарти, с водна топка на IP67 и високо качество. сонда с висока чувствителност : Водният измервател на PH приема стъклена сонда с висока чувствителност с функция за автоматично компенсиране на температурата, която може автоматично да регулира температурата според температурата .

Повече информация