.

Класически етнически модел на фона на фурните, комплект за скоби на саксия, ръкавици за готвене против приплъзване, кухненски ръкавици, микровълнова скара, миеща с?

Класически етнически модел на фона на фурните, комплект за скоби на саксия, ръкавици за готвене против приплъзване, кухненски ръкавици, микровълнова скара, миеща се и топлинни устойчиви ръкавици

BGN 2.67

Продукти
Налично за поръчка

Приложим сценарий : Подходящ за разкриване на кухненски саксии и тигани, осигуряващи купи и чинии в микровълни, фурни и външни барбекюта 【Инструкции за почистване】 Препоръчва се да почиствате на ръка, а не чрез машина и не избелвайте. 【Описание на продукта】 Силиконови антисалдски ръкавици+антисалд подложка (ляв капак на ръката), проектиран със странично окачване за лесно окачване и съхранение. Вътрешният и външния слой са изработени от водоустойчива плат, което ги прави по -лесни за почистване. Вътрешният и външния слой са изработени от водоустойчив плат, което ги прави по -лесни за почистване.【Материал на продукта】 Водоустойчив полиестерен плат+анти скалд материал, налични множество модели 【Производителност на продукта】 Силиконови антисалски ръкавици са изработени от висококачествена тъкан с фина изработка, дебела и издръжлива, антисалд и топлинна изолация. 【Материал на продукта】 Водоустойчив полиестерен плат+анти SCALD материал, с множество модели. 【Производителност на продукта】 Фина изработка, гъста и издръжлива, антисалд и топлинна изолация.

Повече информация