.

BOC двойка амортисьори на амортисьори здрави фини изработки анти-руст корозия устойчивост Висока твърдост за ремонтиране на метал дистанционно управление автомоб?

BOC двойка амортисьори на амортисьори здрави фини изработки анти-руст корозия устойчивост Висока твърдост за ремонтиране на метал дистанционно управление автомобил

BGN 3.33

Продукти
Налично за поръчка


Този продукт е подходящ за RC автомобил76 "(приблизително)
Забележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по -различен от снимките.
Дължината на продукта е 8 -процент, ширината е 1,7 процента, а височината е 1,7 -процента.
Той е конструиран от метален материал.15 "x 0,67 " x 0,67 "(прибл. Поради фина изработка, здрава конструкция и превъзходна издръжливост, този продукт е перфектен заместител на старите ви оригинални части, подходящ като амортисьори на RC Car. , ширината е 1,7 см, а височината е 1,7см.
Пакетът включва :
1 чифт аксесоари за RC автомобили с функции като устойчивост на корозия, устойчивост на ръжда, устойчивост на износване и висока твърдост, този продукт може да се използва за Дълго време . Дупката до дупката е 7 -процент. Този продукт е подходящ за RC автомобил. Дупката до дупката е 7см .) < BR> дупка до дупка : 7 centimeter/2.Описание :
С функции като устойчивост на корозия, устойчивост на ръжда, устойчивост на износване и висока твърдост, този продукт може да се използва за дълго време.

Повече информация