.

Alpaca Keychains PVC Key Rings Очарователни ключодържатели Многофункционални ключови пръстени за орнамент на чантата

Alpaca Keychains PVC Key Rings Очарователни ключодържатели Многофункционални ключови пръстени за орнамент на чантата

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

89x0 Характеристики
r. Тези ключодържатели на Alpaca са супер приятни, че са били анимирани в карикатурни изображения. -Keyholders могат да нанижат ключовете, от които се нуждаете в един пръстен, като се уверят, че ключът ви няма лесно да се изгуби. | Тези висящи капки ще направят вашата училищна чанта да изглежда по -модерна и да съответстват на вашите тоалети. -ALPACA Ключовите са супер очарователни в това, че привличат вниманието на другите. Тези аксесоари за ключодържатели са изработени от PVC, който се носи добре. Какъв невероятен ключодържател за вас!
r. | Дизайнът на многофункционалния ключов пръстен е направен от епоксид и можете да го почистите без никакви проблеми. | Ключовите ключодържатели на Alpaca са супер очарователни в това, че привличат вниманието на другите. Перфектен мач както за вашите перспективи, така и за аксесоари. -Material : pvc
r. Не можете да отхвърлите тези ключодържатели, след като ги получите. | Притежателите на ключове могат да нанижат ключовете, от които се нуждаете в един пръстен, като се уверят, че ключът ви няма да бъде лесно загубен.

Повече информация